Ansiktsbehandlinger
Bryn og vipper

Clinic Privé signatur ansiksbehandling

Gi din hud energi og glød! Her kombineres en rekke enestående metoder bestående av ansiktsapparater og produkter, basert på din hudhelse, for å forebygge og behandle eventuelle hudproblemer. Under konsultasjon vil vi kartlegge hvilke kombinasjon av behandlinger din hud har bruk for. Denne skreddersydde behandlingen kan inkludere blant annet Dermapen, PRP, MeLine og LED-lysterapi. 

 

Klassisk dyprens

Denne behandlingen er lik signatur ansiktsbehandling, men uten massasje, da vi her fokuserer på dybderens av huden. Denne behandlingen består blant annet av LED-lysterapi som har en forbedrende effekt på aktive kviser. LED-lysterapi tilfører energi til hudcellene som gjør at cellene i huden lettere tar opp næringsstoffer og kvitter seg med avfallsstoffer raskere. 

 Ansiktsbehandlingen består av:

  • Avrensing og aromadamp som åpner porene
  • Lett utklemming
  • Peeling som fjerner døde hudceller og fett
  • Maske og LED-lysterapi 
  • Dag/nattkrem

Ung Clinic Privé ansiktsbehandling er designet til yngre personer som har problemer med urenheter og kviser eller for deg som ønsker å få renset huden i dybden og en oppfrisking av ansiktet.

 

Klassisk ansiktsbehandling for menn

Ansiktsbehandlinger er ikke bare for kvinner. En vakker, sunn og velstelt hud er også viktig for menn. Denne luksuriøse behandling er velegnet til alle hudtyper, men skreddersys til dine individuelle behov. Behandlingen består av grundig rens av huden, etterfulgt av hudanalyse, videre følger en avslappende aroma dampbehandling som åpner porene, medfølgende peeling av ansikt og hals som fjerner døde hudceller. Deretter følger en deilig massasje av ansiktet og skuldre, før ansiktsmaske og LED-lysterapi som gir energi til huden. Behandlingen avsluttes med øyekrem og dagkrem.

Forming av øyenbryn er inkludert i behandlingen om ønskelig.

Barber huden senest 4 timer før denne behandlingen, da huden din ellers kan være for følsom og kan dermed bli overbehandlet.

LED-lysterapi

LED-lysterapi er en relativ ny behandlingsform innen skjønnhetsbransjen, som har vist seg å gi gode resultater på en rekke hudtilstander og hudproblemer. LED lyset penetrerer hudens overflate uten å skade huden. Lysenergien omdannes til kjemisk energi som kan helbrede skader på celler.

Behandlingen inneholder rens og maske som tilpasses din hud. Behandlingen er smertefri, sikker og effektivt og kan tilpasses de aller fleste hudtyper. En lysbehandling tar ca. 30-40 minutter, avhengig av behandlingen du velger.

LED-lysterapi kan tas som en enkeltbehandling, pakke på 3 eller 5 behandlinger eller i kombinasjon med andre behandlinger.

 
clinic logo
Search