Dermanpen microneedling

DERMAPEN MICRONEEDLING

Dermapen Microneedling er en revolusjonerende nyhet innen anti-age behandling når man ønsker hudforyngelse og ansiktsløft uten bruk av kirurgi.

De aktive ingrediensene og virkestoffene som brukes i en behandling med Dermapen Microneedling er av høyeste oppnåelig konsentrat og kvalitet, basert på naturlige virkestoffer, som viktige vekstfaktorer, lavmolekylær hyaluronsyre og vitaminer. Sammen aktiverer disse hudens egne celler og kollagen til regenerering og på den måten reduseres rynker og linjer og behandlingen gir deg en yngre hud.

Dermapen Microneedling kan forbedre mange hudtilstander ved å bidra til å:

  • Redusere tegn til for tidlig aldring
  • Redusere urenheter og utbrudd 
  • Redusere synligheten av ulike typer arr
  • Redusere synligheten av cellulitter
  • Redusere synligheten av både gamle og nye strekkmerker
  • Redusere ujevn pigmentering
  • Redefinere synligheten av store porer og andre ujevnheter

Utover de nevnte punkter hjelper Dermapen Microneedling også mot hårtap. Som et verktøy og som en del av kombinasjonsbehandlinger sammen med blodplateberiket plasma (PRP) fungerer Dermapen Microneedling til å motvirke og behandle hårtap.

DERMAPEN MICRONEEDLING OG PRP – EN VINNENDE KOMBINASJON

Dermapen Microneedling er et alternativ for kvinner og menn som ønsker å forbedre hudens tekstur, redusere forekomsten av fine linjer og fjerne hyperpigmentering. Behandlingsmetoden er også svært effektiv mot ulike hudtilstander som akne og arrdannelser. Denne ikke-invasive prosedyren er rask og effektiv. Dermapen Microneedling kan gi deg en rekke store fordeler alene, men du kan også velge å forbedre resultatene ytterligere ved å kombinere denne behandlingsmetoden med PRP (platelet rich plasma), med merkbare resultater som varer.

Hvordan fungerer behandlingene?

PRP og Dermapen Microneedling er to vidt forskjellige behandlingsmetoder. PRP er en form for kosmetisk injeksjon som innebærer at en liten mengde av blodet ditt behandles i et sentrifugeringssystem for å skille plasmaet fra de andre blodpartiklene. Det blodplateberikete plasmaet blir deretter injisert i behandlingsområdet for å stimulere kollagen- og elastinproduksjonen. 

Dermapen Microneedling virker ved å trenge inn i de øverste lagene av huden med mikronåler som skaper midlertidige skarpe skader i de dypere lagene. Dette utløser kroppens naturlige helbredende respons som stimulerer ny kollagen- og elastindannelse.

Fordelene ved å kombinere de to behandlingsmetodene:

Ved å kombinere PRP og Dermapen Microneedling vil du oppnå flotte resultater som varer og du vil kunne dra nytte av alle fordelene de to ulike behandlingene tilbyr. PRP påføres som et serum jevnt på overflaten av huden. Umiddelbart etter ved hjelp av Dermapen-behandlingen blir PRP presset dypt inn i huden. De ulike vekstfaktorene vil ha direkte tilgang til hudcellene dine og starter foryngelsesprosessen. Denne unike kombinasjonen av behandlingsmetoder er meget effektivt og vil gi deg resultatene du leter etter.

clinic logo
Search