Injeksjonsbehandlinger

Ved injeksjonsbehandling blir et legemiddel injisert i huden for å behandle en hudsykdom eller bedre utseende. Filler er per definisjon en romfyllende gel som består av hyaluronsyre. Hyaluronsyre er både volumgivende og fuktgivende og finnes allerede i huden og er derfor det naturlige valg for personer som gjerne vil minske og redusere fine linjer og rynker eller tilføye mer volum i ansiktet.

Her på Clinic Privé bruker vi ulike typer av filler, avhengig av klientens behov. Nye klienter hos oss settes opp til en grundig konsultasjon før alle injeksjons- og hudbehandlinger kan starte. Under konsultasjonen går vi gjennom helseinformasjon og tar bilder og du får informasjon om behandlingsmulighetene, samt prisene for disse. Med utgangspunkt i dine ønsker og forutsetninger utarbeider vi en behandlingsplan. 

Alle injeksjoner utføres av autoriserte og sertifiserte helsepersonell eller autoriserte og sertifiserte lege.

Vi behandler ikke gravide, ammende og personer som er allergiske mot filler.

Fyldigere lepper (fillers lepper)

Lepper er sensuelle, sanselige og helt uunnværlige. Med fillers kan du få større lepper eller rette opp leppenes form.

Vi kan fremheve leppene ved å tilføje volum langs kanten av leppene, eller vi kan legge filler dypere inn i leppene slik at hele området ser fyldigere ut. Vi kan også korrigere formen slik at du ser gladere ut. 

Dype rynker rundt munnen kan også reduseres med fillers. Med fillers kan svært dype rynker rundt munnen, som går ned i selve leppekanten, jevnes ut ved å injisere filler i linjene, hvoretter området rundt munnen igjen får et smidig utseende. De hyppigste bivirkningene er hevelse, rødhet og blåmerker. Bivirkningene forsvinner i løpet av 2-3 dager.

Effekten av behandlingen ses umiddelbart og kan gjentas etter ca. 6 måneder.

Nasolabiale linjer

De nasolabiale linjene er linjene som går fra siden av neseborene og ned til munnvikene. Disse linjene vises vanligvis tydeligere med alderen eller når kinnene begynner å synke litt. Linjene er stort sett synlige når du smiler, men kan over tid forbli som permanente furer på sidene mellom nese og munn. Ved hjelp av filler kan vi redusere dybden og glatte ut linjene og gjøre dem mindre synlige, en diskret behandling for et yngre utseende. Hos oss på Clinic Privé får du en trygg behandling fra erfarent og kompetent personale – alt for at du skal få best mulig resultat på en så trygg og sikker måte som mulig. De hyppigste bivirkningene er hevelse, rødhet og blåmerker. Bivirkningene forsvinner i løpet av 2-3 dager.

Ofte vil man trenge flere behandlinger for å oppnå ønskede resultat. Effekten av behandlingen ses umiddelbart og kan gjentas etter ca. 6 til 12 måneder.

Kjevelinjer

Aldringstegnene kan være veldig fremtredende i den nedre delen av ansiktet, spesielt kjevelinjen. Derfor i det siste mange årene har man begynte å vie denne delen av ansiktet mer oppmerksomhet. Med alderen mister kjevelinjen ofte definisjonen på grunn av tap av beinmasse og volum høyere oppe i ansiktet. Nå kan en svak eller slapp kjevelinje behandles med fillere og uten kirurgi for å gi deg et ungdommelig utseende og bevare din naturlige skjønnhet. 

En markert kjevelinje er et skjønnhetsideal blant mange kvinner og menn. Mange yngre personer ber om kjevelinjefillere selv om de ikke har noen aldringstegn.  Det handler mer om at de vil finjustere utseendet og oppnå sitt sanne skjønnhetspotensial. 

Injeksjonen er ikke særlig smertefull, da fillerene inneholder bedøvelsesmidlet Lidokain. Resultatet kan vare 6-12 måneder. Det er viktig å vite at det er meget individuelt hvor lenge resultatet varer og hvor ofte du må opprettholde behandlingen. Vi anbefaler vanligvis en ny påfylling innen 4-6 måneder for et mer varig resultat.

PROFHILO

Behandlingen med markedets høyeste konsentrasjon av hyaluronsyre

Profhilo består av stabilisert, injiserbart hyaluronsyre, som strammer opp og forhindrer slapphet i huden. Profhilo er en unik behandling som stimulerer hudens egen produksjon av kollagen og elastin og er utviklet til å gjenskape en naturlig foryngelse av huden. I tillegg til å styrke og fukte huden, har Profhilo også en remodellerende effekt på aldrende vev som begynner å miste sin elastisitet. Profhilo egner seg utmerket til bruk i kombinasjon med andre kosmetiske behandlinger.

Profhilo er en injeksjonsbehandling som settes i det ytterste hudlaget på hver side av ansiktet og halsen. Vi injiserer hyaluronsyre forsiktig i nøyaktig definerte punkter som fører til at det fordeles jevnt i huden. Denne hudperfeksjonerende, magiske behandling passer både for menn og kvinner og fungerer for alle aldre. Den mest vanlig bivirkningen er milde hevelser, rødme, ømhet og blåmerker i det behandlede området. Bivirkningene er forbigående og vil som oftest forsvinne etter 1-2 dager. 

For en maksimal effekt bør behandlingen gjentas etter 1 måned. Vedlikehold anbefales hver 3 til 6 måned. 

Hyalase

Behandling med hyalase gjøres for å fjerne eller korrigere tidligere behandlinger med filler. Det kan være flere årsaker til at man ønsker å gjøre dette. I enkelte tilfeller kan det skje at fillers legger seg feil eller at du av en annen grunn ønsker å korrigere tidligere behandlinger. Hyalase er et legemiddel (hyaluronidase) som brukes som “motgift” mot hyaluronsyrefillere. Dette enzymet bryter ned filleren ila 1-2 dager. Ofte må behandlingen gjentas. 

Ved akutte situasjoner med fare for blant annet iskemi, dvs. nedsatt blodtilførsel, kan hyalase injiseres for å løse opp filler. Det er derfor viktigt at klinikker som tilbyr behandling med filler har hyalase tilgjengelig. Hos Clinic Privé kan du være trygg på at vår lege og autoriserte helsepersonell kjenner til riktig bruk av hyalase og at vi til enhver tid har legemiddelet tilgjengelig.  

Kontraindikasjon: allergiske reaksjoner mot vepsestikk.

Medisinsk rynkebehandling

I denne behandlingen benyttes et reseptbelagt legemiddel for å hemme overføring av nerveimpulser til muskel og dermed forhindre muskelsammentrekning. Å slappe av musklene med nøye plasserte rynkebehandling kan raskt og effektivt skape et mer ungdommelig og gladere utseende og kan gi huden naturlige glød. Vi sørger alltid for at behandlingsresultatet er i balanse med ditt naturlige utgangspunkt. 

Ved ekspert administrering kan rynkebehandling gjøre mer enn å bare redusere rynker. Brynene kan løftes, leppen kan snus for et mer voluminøst utseende og nesen hindres i å henge. Behandlingen har også flere ikke-estetiske fordeler, for eksempel behandling av overdreven svette, migrene og gnissing av tenner. Når det injiseres i huden, påvirker legemidlet svettekjertlene slik at mengden av svette som produseres reduseres. Ved kronisk migrene antas det at behandlingen kan blokkere smertesignaler og derved indirekte blokkere utviklingen av migreneanfall.

En kan oppleve litt tunge øyelokk etter behandling i panne.. Dette vil gå over av seg selv når toksinet gradvis mister sin effekt. Behandlingsresultat er individuelt, men kan virke fra 3-4 dager og kan vare fra 3 til 6 måneder.

Våres ansvarlig lege avgjør om du som pasient kan få rynkebehandling før behandling kan utføres av vårt autoriserte og sertifiserte helsepersonell. Konsultasjonen kan ikke være eldre enn 12 måneder. 

clinic logo
Search