Medisinske Peelinger

I kosmetisk medisin innebærer peeling at hudens øverste lag fjernes, slik at ny, frisk og yngre hud kan dannes. En kjemisk/medisinsk peeling kan forbedre hudproblemer som akne, solflekker og pigmenter, i tillegg til å forbedre hudens tekstur og tone, slik at huden ser strålende og forfrisket ut. Felles for peelinger er at huden blir stimulert til selvfornyelse av kollagen og elastin, som er hudens byggesten og som vi mister i takt med at vi eldes. Kjemisk peeling er en av de mest populære ansiktsbehandlingene i dag.

Når du gjennomfører behandlinger med medisinsk peeling er det spesielt viktig at du bruker solbeskyttelse den første uken etter behandling.

Medisinske peelinger utføres ikke på gravide eller ammende.

Medisinske peelinger

MeLine peel mot hyperpigmentering

MeLine er den første og eneste serien som har spesialisert seg innen behandling av alle typer av hudpigmentering, basert på fototype, pigmenteringstype og behandling av kroppen. MeLine avanserte kremserie har synlig effekt på solindusert hyperpigmentering, post-inflammatorisk hyperpigmentering og melasma. 

Behandlingen gir både raske og effektive resultat, du kan forvente 90-95% forbedring innen 60-90 dager hvis du følger protokoll. Det innebærer 2-3 klinikkbehandlinger, samt produkter for hjemmebruk. Du må som minimum anvende MeLine Night og Pigment Home Mask, samt solbeskyttelse. Når du har oppnådd ønsket resultat, må du fortsette å anvende hjemmeproduktene for å vedlikeholde resultatet. 

Behandlingen tar ca. 45-60 minutter og du opplever ingen ubehag eller smerte, kun en svak varmefølelse. Det er viktig at du beskytter huden godt de neste 4-7 dagene etter klinikkbehandlingen. Kun fuktighetspleie og solbeskyttelse skal anvendes. Deretter opptar du bruken av de aktive produktene for videre behandling hjemme frem til neste behandling i klinikk. Behandlingen har ingen til mild nedetid i form av rødhet og flassing.

INNO Mandelage peel

Mandel syre + Vitamin A soft peel for å behandle aldring av huden, fjerne overfladiske pigmenteringer og redusere åpne porer. Dens aktive ingredienser fornyer epidermis og jevner ut hudtonen. Dessuten hjelper den til å fjerne og kontrollere mild inflammatorisk akne. For en sterkere effekt anbefales det å gjenta behandlingen flere ganger.

Behandlingen har ingen til mild nedetid i form av rødhet og flassing.

clinic logo
Search