I vårt arbeid har vi fokus på dine ønsker – med naturlighet for øye

 

CLINIC PRIVÉ er en kosmetisk hudpleieklinikk i hjertet av Stavanger som tilbyr en rekke forebyggende, oppfriskende og helbredende behandlinger og terapier til høy kvalitet. Vi vektlegger trygghet og sikkerhet og vil alltid sørge for at du er godt ivaretatt, både under og etter enhver behandling. Det er essensielt at du som klient hos oss får en personlig og luksuriøs opplevelse og at ditt ytre blir revitalisert.

Vi tilbyr kjemiske peelinger, anti-rynkeinjeksjoner, dermal fillers, hår- og hudforyngende behandlinger og kosmetisk dermatologi. Alle klienter starter med en konsultasjon på klinikken, hvor mål og ønsker blir diskutert. Våre behandlinger blir deretter designet etter ditt behov og din hudtilstand. Vi fokuserer på å levere optimal hudhelse, både med umiddelbare og langvarige resultater, ved hjelp av noen av de mest avanserte estetiske behandlingsteknologier.

Klinikken drives av Sherry Sanaz Maddi som er autorisert helsepersonell og utdannet ved Metropolitan University College i København. Sherry er også spesialutdannet hudterapeut fra Interclinique i København. Gjennom flere år jobbet hun som daglig leder på Rosenborg Kur & SPA i København, hvor hun opparbeidet seg bred erfaring innen faget. Etter å ha flyttet til Norge jobber hun med bildediagnostikk på Stavanger Universitetssykehus (SUS). Hun har de siste årene gjennomført flere kurs innenfor dermatologi og injeksjonsbehandlinger ved anerkjente kurssteder i Norge.

 “Jeg elsker livets luksus og går meget opp i detaljer og kvalitet. Jeg tilbyr de nyeste og mest innovative prosedyrene og produktene på markedet, sammen med helhetlige tjenester som støtter både kropp og sinn. Det du vil oppleve i min omsorg vil gjenopprette både ditt fysiske og følelsesmessige vesen og vil hjelpe deg med å få frem din sanne natur slik at du føler deg revitalisert, energisk og rolig i din egen hud. For meg er det viktig at mine klienter går hjem med et stort smil om leppene, samt gode råd for å pleie sin hud.”

Vi følger alltid retningslinjene i bransjen og har tilknyttet oss medisinsk ansvarlig lege som har ansvaret for at alle behandlingene blir utført på en god, sikker og forsvarlig måte av høyt kompetente behandlere. Hos oss er det kun lege og autorisert kosmetisk helsepersonell som utfører kosmetiske injeksjoner. Du blir fulgt opp av en medisinsk ansvarlig lege som er lett tilgjengelig dersom bivirkninger eller komplikasjoner skulle oppstå.

clinic logo
Search