Hva er Profhilo?

Profhilo er en avansert behandling innen estetisk medisin som bruker hyaluronsyre for å forbedre hudens tilstand og gi en foryngende effekt. Denne behandlingen har fått stor oppmerksomhet på grunn av sine unike egenskaper og resultater når det gjelder hudforyngelse.

Profhilo Behandling

Profhilo-behandlingen er en teknikk som bruker hyaluronsyre, en naturlig forekommende substans i kroppen, for å forbedre hudens struktur og elastisitet. Behandlingen utføres ved å injisere hyaluronsyre i spesifikke områder av huden.

Hvordan Fungerer Profhilo?

 1. Hyaluronsyreinjeksjoner: Behandlingen involverer injeksjon av hyaluronsyre i flere områder på huden. Dette stimulerer hudens naturlige reparasjonsprosesser.
 2. Fuktighetsgivende Effekt: Hyaluronsyren tiltrekker og binder fuktighet, noe som gir umiddelbar fuktighet og glatthet til huden.
 3. Stimulerer Kollagenproduksjon: Injeksjonen av hyaluronsyre stimulerer produksjonen av kollagen, som er viktig for hudens fasthet og elastisitet.

Hva Gjør Profhilo Unikt?

Profhilo er unikt fordi det ikke bare fyller ut linjer og rynker, men det jobber også med å forbedre hudens generelle kvalitet. Behandlingen gir ikke bare umiddelbare resultater, men stimulerer også hudens naturlige reparasjonsprosesser for langvarige effekter.

Innledning

Profhilo er en innovativ behandling som har vunnet popularitet for sine fantastiske resultater når det gjelder hudforbedring. Denne behandlingen, basert på hyaluronsyre, har revolusjonert måten vi tenker på hudforyngelse. Her er fem overraskende fakta om Profhilo-behandling som kan gi deg et bedre innblikk i hva det dreier seg om.

1. Profhilo Rundt Munnen

Profhilo behandling for området rundt munnen er designet for å forbedre hudkvaliteten og redusere synlige tegn på aldring, som fine linjer og tap av elastisitet.

Hvordan Fungerer Det?

Økt Hudfasthet og Elastisitet

Behandlingen innebærer injeksjon av hyaluronsyre i området rundt munnen. Denne hyaluronsyren tiltrekker og binder fuktighet, noe som resulterer i økt hudfasthet og elastisitet.

Reduksjon av Fine Linjer og Rynker

Hyaluronsyren jobber for å fylle ut huden og redusere synligheten av fine linjer og rynker rundt munnen. Dette gir en jevnere hudoverflate og et mer ungdommelig utseende.

rynker rundt munnen
Naturlig Foryngelse uten Overdrivelse

Profhilo behandlingen gir en naturlig foryngelsesprosess ved å forbedre hudens kvalitet gradvis. Resultatet er et friskere utseende uten overdreven eller kunstig uttrykk.

Hva Gjør Profhilo Rundt Munnen Unikt?

Fordeler
Øker hudens fasthet og elastisitet
Reduserer synligheten av fine linjer og rynker
Gir en naturlig foryngelse uten overdrevenhet

Profhilo behandling rundt munnen har en unik evne til å jobbe med hudens naturlige prosesser for å forbedre struktur og elastisitet. Resultatene gir et jevnere og ungdommelig utseende, samtidig som de opprettholder hudens naturlige uttrykk.

2. Profhilo Under Øynene: En Fornyende Behandling

Profhilo under øynene er en spesialisert behandling rettet mot å forbedre utseendet og teksturen på huden rundt øyeområdet. Denne prosedyren er designet for å redusere synlige tegn på aldring og gi et mer uthvilt og oppfrisket utseende.

Hvordan Fungerer Det?

 1. Injeksjon av Hyaluronsyre: Behandlingen innebærer nøye plasserte injeksjoner av hyaluronsyre i områdene rundt øynene. Denne syren fungerer som en fuktighetsgiver og bidrar til å forbedre hudens elastisitet og fuktighetsnivå.
 2. Reduserer Mørke Ringer og Hevelse: Profhilo under øynene er effektivt for å redusere forekomsten av mørke ringer og hevelse. Ved å gi ekstra fuktighet og stimulere hudens reparasjon, minimeres synlige tegn på trøtthet.
 3. Forbedrer Hudens Tekstur: Injeksjonen av hyaluronsyre bidrar til å forbedre hudens tekstur. Dette kan resultere i en glattere, mer jevn hudtone og redusert synlighet av fine linjer.
profhilo behandling: under øynene

Fordeler av Behandlingen

Denne spesifikke behandlingen er skreddersydd for å forbedre øyeområdet ved å redusere synlige aldringstegn og gi et mer forfrisket utseende.

Hvis du ønsker å lære mer om Restylane-behandling for lepper og under øynene, samt Juvederm-behandling for lepper og under øynene, finner du detaljert informasjon i følgende lenker.

3. Profhilo for Halsen: Ungdommelighet Gjenopprettet

Aldring på halsen er ofte synlig og kan være et bekymringsfullt problemområde for mange. Profhilo behandlingen er designet for å målrette og forbedre hudkvaliteten på dette området, noe som resulterer i en strammere, glattere og mer ungdommelig hudstruktur.

Hvordan Fungerer Profhilo på Halsen?

 1. Injeksjoner for Hudforyngelse: Profhilo-behandlingen innebærer presise injeksjoner av hyaluronsyre i huden på halsen. Disse injeksjonene stimulerer kroppens naturlige evne til å reparere og forbedre hudstrukturen.
 2. Økt Fasthet og Elastisitet: Hyaluronsyren i Profhilo fungerer som en fuktighetsgiver og binder vannmolekyler, noe som resulterer i økt fasthet og elastisitet i huden på halsen.
 3. Reduserer Synligheten av Aldringstegn: Behandlingen reduserer synligheten av fine linjer og rynker på halsen, noe som gir en jevnere og glattere hudoverflate.

Fordeler av Profhilo for Halsområdet

 1. Reduserte Linjer og Rynker: Profhilo behandling reduserer synligheten av aldringstegn, inkludert fine linjer og rynker på halsen.
 2. Økt Fasthet og Glatthet: Ved å forbedre hudstrukturen gir Profhilo økt fasthet og glatthet på halsområdet.
 3. Forbedret Ungdommelighet: Resultatet av behandlingen er en hals med forbedret ungdommelig utseende og jevnere tekstur.

Etterbehandling og Oppfølging

Etter Profhilo behandlingen kan det være gunstig å følge noen enkle trinn for å sikre best mulige resultater:

Profhilo for halsområdet tilbyr ikke bare umiddelbare effekter, men også en langsiktig forbedring i hudens kvalitet og ungdommelighet.

4. Profhilo Pris

Prisen på Profhilo behandlingen kan variere og påvirkes av flere faktorer som bør vurderes før behandlingen. Her er hva som kan påvirke prisen:

1. Omfang av Behandlingsområdet

Hvilket område som skal behandles vil påvirke kostnaden. Noen områder kan kreve mer presisjon og mengde Profhilo, og dermed påvirke prisen.

2. Mengden Profhilo som Kreves

Mengden Profhilo som trengs for å oppnå det ønskede resultatet kan variere fra person til person. Dette vil påvirke den totale kostnaden for behandlingen.

3. Kvaliteten på Behandleren

Valg av en erfaren og kvalifisert behandler kan ha en innvirkning på prisen. En mer erfaren spesialist kan ha høyere kostnader, men dette kan også reflektere kvaliteten på behandlingen.

For å få mer informasjon om prisen på Profhilo, klikk her.

Vurdering av Prisen

Når du vurderer prisen på Profhilo behandlingen, er det viktig å diskutere følgende punkter med behandleren din:

5. Oppretthold Resultatene

En viktig del av Profhilo behandlingen er å opprettholde resultatene over tid. Dette kan kreve periodiske oppfølgingsbehandlinger for å forlenge effektene og sikre kontinuerlig forbedring.

Tips for Vedlikehold av Profhilo-Resultatene

Vår klinikk, Clinic Prive, er dedikert til å gi deg den beste opplevelsen når det gjelder Profhilo behandlingen. Vi har et erfarent team av profesjonelle eksperter som er dedikerte til å veilede deg gjennom hele behandlingsprosessen. Hos oss, lokalisert i det pulserende hjertet av Stavanger, Olay Kyrres gate, får du skreddersydde løsninger som passer perfekt til dine individuelle behov. Våre spesialister vil gi deg den nødvendige støtten og veiledningen, fra første konsultasjon til etterbehandling, for å sikre at du får de optimale resultatene du ønsker. Vi er her for å gi deg den selvtilliten og Profhilo behandlingen du fortjener.

Ønsker du å bestille en time, så står vi klare til å hjelpe deg med å finne den beste tiden for din konsultasjon og behandling. Vi er her for å gi deg den selvtilliten og håret du fortjener!”

Konklusjon

Profhilo-behandlingen, en banebrytende hudforyngelsesmetode basert på hyaluronsyre, tilbyr både umiddelbare og gradvise forbedringer i hudens struktur og kvalitet. Bruken av Profhilo rundt munnen, under øynene og på halsområdet har vist betydelige resultater i å redusere synlige aldringstegn og forbedre hudens tilstand.

Resultatene kan variere, og flere behandlinger kan være nødvendig for å oppnå og opprettholde ønskede resultater. Ved å konsultere en kvalifisert behandler og følge etterpleieinstruksjonene vil man sikre best mulig utfall og langvarige effekter av Profhilo-behandlingen.

Hvis du vil lære mer om Hyalase-behandling, PRP mot hårtap og andre behandlinger, sjekk ut disse artiklene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clinic logo
Search