Profhilo-behandlingen har vunnet popularitet for sine bemerkelsesverdige resultater når det gjelder hudforbedring. Her er en detaljert guide om forberedelse, profhilo før og etterpleie og mulige bivirkninger å være oppmerksom på.

Introduksjon til Profhilo

Profhilo er en innovativ behandling basert på hyaluronsyre, designet for å forbedre hudens kvalitet og gi en foryngende effekt. Den fungerer ved å stimulere kroppens naturlige produksjon av kollagen og elastin, noe som resulterer i fastere og glattere hud.

profhilo injection

Hvordan Fungerer Profhilo for Hudforbedring?

Innføring av Hyaluronsyre

Profhilo-behandlingen innebærer injeksjon av hyaluronsyre, en naturlig forekommende substans i kroppen, i spesifikke områder av huden. Denne hyaluronsyren er spesielt formulert for å være stabil og stimulerende for hudens naturlige reparasjonsprosesser.

Stimulerer Kollagen og Elastinproduksjon

Hyaluronsyren fungerer som en budbringer til cellene og stimulerer produksjonen av kollagen og elastin. Disse to proteiner er nøkkelen til å opprettholde hudens fasthet, elastisitet og ungdommelige utseende.

Fører til Forbedring av Hudkvaliteten

Ved å øke produksjonen av kollagen og elastin, forbedrer Profhilo hudens struktur og tekstur. Dette resulterer i en mer strålende, fastere og glattere hudoverflate.

Naturlig Hudforyngelse

Det unike med Profhilo er at det ikke bare behandler spesifikke linjer eller rynker, men det jobber med å forbedre hudens generelle kvalitet. Behandlingen fører til en gradvis og naturlig hudforyngelse, som opprettholder hudens naturlige utseende uten å se overdrevet eller kunstig ut.

Hva er Profhilo Før og Etter Behandling?

Profhilo-behandlingen involverer en grundig prosess, fra forberedelser før inngrepet til etterpleie for å sikre best mulige resultater.

Før Behandlingen

Før du gjennomgår Profhilo-behandlingen, er det flere viktige steg å huske på for å forberede deg til inngrepet:

1. Konsultere med en kvalifisert behandler:

Det første skrittet er å ha en detaljert samtale med en erfaren behandler. Dette gir deg muligheten til å diskutere dine forventninger og mål for behandlingen. En kvalifisert behandler vil også kunne gi deg råd om hva du kan forvente før, under og etter behandlingen.

2. Unngå blodfortynnende medisiner:

For å redusere risikoen for blåmerker etter inngrepet, er det anbefalt å unngå blodfortynnende medisiner som aspirin eller ibuprofen, om godkjent av legen din. Dette vil bidra til å minimere sjansen for blåmerker eller hevelse på injeksjonsstedet.

profhilo før og etter: blodfortynnende medisin

3. Følg etterpleieinstruksjoner nøye:

Etter at Profhilo-injeksjonene er gjennomført, er det viktig å følge legens instruksjoner for å sikre en god helingsprosess. Dette kan inkludere å unngå visse aktiviteter eller påføre kjøling på det behandlede området for å redusere ubehag.

Etter Behandlingen

Etter at Profhilo-behandlingen er fullført, er det noen viktige hensyn du bør ta for å sikre en vellykket etterpleie:

Unngå sol og varme bad:

Etter behandlingen er huden sårbar, og det anbefales å unngå direkte sollys eller varme bad i de første dagene. Dette bidrar til å unngå irritasjon og hevelse i det behandlede området.

Unngå hard trening:

For å gi huden tid til å helbrede seg, er det best å unngå intensiv trening i de første dagene etter behandlingen. Dette vil bidra til å redusere risikoen for ubehag eller komplikasjoner i det behandlede området.

Profhilo før og etter behandling er en kontinuerlig prosess som krever forsiktig oppfølging for å sikre at du får de ønskede resultatene. Ved å følge disse trinnene nøye, kan du øke sjansene for en jevn og vellykket helingsprosess etter Profhilo-behandlingen.

Profhilo Bivirkninger: Hva du bør Vite

Selv om Profhilo generelt anses som trygt, er det viktig å forstå sjeldnere, men potensielle bivirkninger som kan oppstå.

Allergiske Reaksjoner

Noen få individer kan oppleve allergiske reaksjoner som en respons på Profhilo-behandlingen. Disse reaksjonene kan variere fra mild kløe til hevelse rundt injeksjonsstedet. Allergiske reaksjoner kan skyldes individets følsomhet overfor hyaluronsyren eller andre bestanddeler i behandlingen.

Hvordan det Kan Oppstå
 1. Immunrespons på Hyaluronsyre: Kroppens immunsystem kan reagere negativt på hyaluronsyren som blir introdusert i huden. Dette kan føre til allergiske reaksjoner som kløe eller hevelse.
 2. Sensitivitet mot Injeksjonsprosessen: Noen ganger kan allergiske reaksjoner oppstå som et resultat av selve injeksjonsprosessen, der kroppen reagerer på denne fysiske manipulasjonen.
Profhilo Før og Etter: Forebyggende Tiltak

For å redusere risikoen for allergiske reaksjoner er det viktig å:

 1. Diskutere Eventuelle Allergier: Informer behandleren din om tidligere allergiske reaksjoner for å tilpasse behandlingen.
 2. Hudtesting: Noen ganger kan hudtester utføres før behandlingen for å identifisere potensielle allergiske reaksjoner.
 3. Oppsøke Legehjelp: Ved mistanke om allergiske reaksjoner etter behandlingen, kontakt umiddelbart en kvalifisert lege eller behandler.
Konsultasjon

Infeksjon rundt Injeksjonsstedet

Selv om dette er en sjelden forekomst, kan infeksjon rundt injeksjonsstedet oppstå i noen tilfeller. Dette kan føre til hevelse, rødhet og smerte rundt det behandlede området.

Årsaker til Infeksjon
 1. Bakteriell Kontaminering: Uheldig eksponering for bakterier under behandlingen eller etterpleieprosessen kan føre til infeksjon.
 2. Utilstrekkelig Hudpleie: Manglende etterlevelse av etterpleieinstruksjonene kan øke risikoen for infeksjon.
Profhilo Før og Etter: Forebyggende Tiltak

For å unngå infeksjon er det viktig å:

 1. Følge Etterpleieinstruksjonene Nøye: Riktig pleie av det behandlede området kan redusere risikoen for infeksjon.
 2. Unngå Berøring med Urene Hender: Vask hendene grundig før du berører det behandlede området.
 3. Søke Legehjelp ved Tegn på Infeksjon: Ved mistanke om infeksjon, søk øyeblikkelig medisinsk hjelp.

Ved å være klar over disse mindre vanlige bivirkningene og følge nødvendige forholdsregler før og etter behandlingen, kan risikoen minimeres, og en mer positiv opplevelse med Profhilo oppnås.

Vår klinikk, Clinic Prive, er dedikert til å gi deg den beste opplevelsen når det gjelder Profhilo-behandlingen. Vi har et erfarent team av profesjonelle eksperter som er dedikerte til å veilede deg gjennom hele behandlingsprosessen. Hos oss, lokalisert i det pulserende hjertet av Stavanger, Olay Kyrres gate, får du skreddersydde løsninger som passer perfekt til dine individuelle behov. Våre spesialister vil gi deg den nødvendige støtten og veiledningen, fra første konsultasjon til etterbehandling, for å sikre at du får de optimale resultatene du ønsker. Vi er her for å gi deg den selvtilliten.

Ønsker du å bestille en time, så står vi klare til å hjelpe deg med å finne den beste tiden for din konsultasjon og behandling. Vi er her for å gi deg den selvtilliten og håret du fortjener!”

Profhilo Erfaringer og Tilbud

Erfaringene med Profhilo varierer fra person til person, og tilbudene kan variere avhengig av flere faktorer, inkludert behandlingsområdet og mengden som brukes. Det er viktig å diskutere disse detaljene med en erfaren behandler for å få en nøyaktig forståelse av behandlingen og høre om andre pasienters erfaringer.

Variasjon i Erfaringer

 1. Individuelle Reaksjoner: Hver person kan reagere annerledes på Profhilo-behandlingen basert på hudtype, alder og behandlingsmål.
 2. Resultatvariasjoner: Effektene kan variere i hvor raskt de vises og hvor lenge de varer, avhengig av hudens tilstand og individuelle reaksjoner.

Tilbudsvariasjoner

 1. Behandlingsområder: Prisene kan variere basert på hvilke områder som behandles, da noen områder kan kreve mer presisjon og mengde Profhilo.
 2. Mengde Brukt: Prisen kan også variere avhengig av hvor mye Profhilo som kreves for å oppnå ønsket resultat.

Oppsummere Erfaringer og Profhilo Tilbud

Profhilo-behandlingen har vist imponerende resultater for hudforyngelse, men for å få en helhetlig forståelse av behandlingen, er det viktig å diskutere både før og etterpleie, samt individuelle erfaringer med en erfaren behandler. Dette bidrar til å få et realistisk bilde av hva behandlingen innebærer og hvordan den kan være mest effektiv for hver enkelt pasient.

Hvis du vil lære mer om Hyalase-behandling, PRP mot hårtap og andre behandlinger, sjekk ut disse artiklene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clinic logo
Search